+ Follow | ♥ Dashboard
//Intan Nabila.

//Intan Nabila
Heartbroken.


Mana awak yang dulu?
Mana janji janji awak dulu?
Mana senyuman awak yang dulu dekat saya?
Awak kata awak sayangkan saya? Tapi semua tu hanya tipu. Saya tak sanggup dipermainkan begitu senang saja. Pedih hati saya. Pedih sangatt.

Terima kasih beri kasih sayang awak selama ni dekat saya.
Terima kasih selalu ambil berat tentang saya.
Terima kasih tiap-tiap hari awak hantar saya balik.
Terima kasih atas senyuman awak tu.
Terima kasih kerana tipu saya.
Terima kasih maki-maki saya.
Terima atas semua jasa awak dekat saya.

Saya akan selalu ingat awak. Saya bukan seseorang yang mudah untuk melupakan seseorang dalam hidup saya terutama orang yang paling saya sayang. 

Saya rasa saya sangat bodoh sebab saya lebih percaya kan awak dari kawan-kawan saya. Kawan saya kata awak ni playboy. Tapi saya tetap dengan pendirian saya, saya tetap nak awak. Saya sangat bodoh tau wak. Kalau boleh saya tak nak langsung dengar perkataan 'putus' dari awak. Saya langsung tak nak. Pada tarikh 29.05.2012, pada pukul 9.30 am awak telah melafazkan 'talak' dekat saya (cewahh) Awak kata saya ni curang, awak kata saya ni macam-macam. Awak tahu tak? Saya sangatttttt sakit waktu tu. Hati saya rasa macam kena tembak dengan senapang bertubi-tubi. Air mata saya mengalir dan terus mengalir, dan tidak berhenti. Saya baling phone saya. Saya baling gambar awak. Saya ingat kembali kenangan saya bersama awak, saya ingat kembali bila awak nak melamar saya. Waktu tu saya sangat malu, hati saya gembira sangat tapi saya cuba untuk menyembunyikan. Tetapi itu semua lakonan awak kan :')

Tapi sekarang semua dah lain. Saya dengan kehidupan saya, awak dengan kehidupan awak. Sekarang saya susah nak percaya kata-kata lelaki hanya disebabkan awak. Tapi saya terus menjadi seorang wanita yang kuat, ramai kawan-kawan saya memberi sokong untuk saya terus bangkit. Yeahh, dan kini saya cuba untuk melupakan awak. 

Saya tidak boleh lupakan bila awak kata "I hope you happy dengan orang lain" Okay saya tak boleh happy dengan orang lain. Kadang-kadang saya rasa saya ni sangat bodoh sebab jatuh cinta dengan seorang lelaki playboy. Cinta itu memang buta. Cinta telah butakan mata aku. Cinta itu tidak kejam tapi awak je yang kejam sanggup awak lukakan hati seorang perempuan macam saya. 

Bila kita jalan sama-sama, ramai orang kata "sweet couple" Waktu tu saya senyum je. Awak malu-malu kucing kan kan? Muka awak merah sangat waktu tu. Lepas tu saya gelak. Comel sangat awak waktu tu. Kalau boleh saya nak picit pipi awak sampai merah. Haha :') Tiap kali saya jumpa dengan kawan saya, kawan saya panggil saya "Azimm!!" Lepas tu saya malu-malu, hihihi. 

Lepas ni dah takda sapa nak hantar saya balik. Pergi sekolah dengan saya. Text saya, call saya. Hmm :') Pasni awak boleh lah cari perempuan yang lebih baik, cantik, comel dari saya k? Setiap apa yang berlaku mesti ada hikmahnya. Saya cuma kena bertahan lalui semua cabaran dan dugaan ini seorang diri tanpa mengharapkan orang lain. Nanti kalau kita jumpa, buat-buat lah tak kenal okay awak. Saya cuma taknak kita bersedih mengenang masa lampau. 
Maybe lepas ni saya akan lebih berhati-hati dengan lelaki. Entah lah, susah sekarang nak percaya lelaki dah. Sangat menyakit kan hati. Lepas ni saya kena jual mahal sikit *jeling* Haha. K saya dah takboleh sedih, haihh tak macho lah saya nanti :p

To @ShamilZaaba, aku tahu kau handsome. Eh takda motif, ok bye. 


Saya happy tanpa awak disisi saya. Saya akan cuba lupakan awak Azim Iskandar :')

Older Post | Newer