+ Follow | ♥ Dashboard
//Intan Nabila.

//Intan Nabila
Terima kasih :(
Mata ku yang besar, main peranan k? Bye.

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *lambai tangan macam princess* Hahah k. 
Apa khabar? sihat? hehe.
Apa macam blog baru aku? Okay ngak? ngak cantik? Ngak pape deh, janji gue buat hasil tangan gue sendirik. Lol, tetibe je cakap bahasa Indonesia. Well, kelas aku sekarang ni ramai Indonesia. Sebenarnya tak ramai pun, 2 orang je Indonesia. Hehehheheheheheheheheh k stop. Hmmm. Exam dah nak dekat, PMR dah nak dekat. Ugh..... kepala aku dah tak boleh fikir dah ni. Homework pulak bertimbun-timbun. Aku nak cuti!!!!!! Saya bangun lambat, saya overnight, saya mengumpat, saya menghabiskan masa dengan internet :*, saya rindu awak... #Eh. Saya nak habiskan waktu bersama dengan laman burung biru, saya taknak laman muka buku.

Aku sebenarnya kan kan, uhuk uhuk aku tengah sedih :( Nak tahu kenapa? Ok aku nak cerita sikit.  

Pleaseeeee. Jangan kawan dengan saya sebab saya bukan kawan yang baik. Jangan bercinta dengan saya, saya seorang yang suka curang. Saya tahu saya jahat sangat. Saya suka buat orang nangis. Saya suka marah. Saya bodoh. Saya teramat bodoh. One day, awak akan realize yang awak perlukan saya teramat sangat dalam hidup awak bila saya dah pergi one day nanti kawan. Saya Rindu awak, Pernah awak sedar selama ni? Saya rindu conversation kita yang lama. Yang gelak sakan, Tak pernah kenal erti sedih. Yes, I miss that moment :'(

Saya sakit hati. Tapi awak takkan tahu perasaan saya. Saya pendam je. Saya akan pendam perasaan saya lama-lama sampai awak akan menghargai saya seperti saya menghargai awak. Saya jahat, saya selalu tipu perasaan saya. Saya sekarang tak nak tengok awak, saya tak nak tegur awak, saya tak nak nampak awak. saya benci awak.

Kenapa mesti semua tinggalkan saya dalam satu masa? Dalam masa yang memang saya perlukan awak semua. Teramat sangat. Kenapa? Lepas satu satu, Masalah yang dulu belum habis selesai. Sekarang timbul lagi satu masalah. Saya dah tak tahan. Tuduh lah aku selagi kau boleh, Maafkan aku selagi kau mampu, Buat lah aku menangis selagi kau tedaya, Marah lah aku selagi kau boleh gembira :')

Terima kasih sebab jaga saya selama ni.
Terima kasih sebab pernah gembira kan saya.
Terima kasih sebab pernah buat saya kenal apa erti kawan.
Terima kasih sebab ambik berat pasal saya.
Terima kasih sebab selalalu dengar problem saya .
Terima kasih buat saya macam ni.
Terima kasih lukakan hati saya.
Older Post | Newer